Voordracht woensdag 17 oktober om 20 uur | Slapeloosheid en mentale spanningen op een natuurlijke manier behandelen

PharmaNutrics nodigt u graag uit op de voordracht door orthomoleculair therapeute Karien Dely uit Izegem over de natuurlijke behandeling van slapeloosheid en mentale spanningen. De voordracht vindt plaats in de gebouwen van PharmaNutrics in Deerlijk. De toegang is gratis.

Wanneer: woensdag 17 oktober 2018 om 20 uur

Waar: PharmaNutrics | Hoogstraat 43-45 | 8540 Deerlijk (eerste verdieping)

Inschrijven? Deze voordracht is gratis, maar vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan via info@pharmanutrics.be of 056/68.73.82

Meer dan een kwart van de volwassenen kan moeilijk de slaap vatten of wordt meermaals per nacht of vroegtijdig wakker. De oorzaken zijn divers: van stress tot slechte leefgewoonten en ongezonde voeding. Langdurige slapeloosheid en slaaptekort veroorzaken oververmoeidheid en mentale spanningen. Het leidt tot een vicieuze cirkel waarin slaapproblemen en stress alleen maar toenemen. Slaapachterstand blijft niet zonder gevolgen. Het zorgt voor angst en ligt niet zelden aan de basis van verkeersongevallen.

Geneesmiddelen zijn slechts een tijdelijke oplossing, ze bieden geen resultaat op lange termijn. Het aanleren van een goede slaaphygiëne, samen met een gezonde levensstijl met voldoende beweging en de juiste voeding en supplementen, legt de basis voor een langdurige oplossing.

Tijdens de voordracht vertelt Karien Dely over de oorzaken van slapeloosheid en mentale spanning en reikt instrumenten aan om op natuurlijke wijze slaapstoornissen aan te pakken.

Contact

PharmaNutrics

Hoogstraat 43-45 8540 Deerlijk

Email: info@pharmanutrics.be

Web: http://www.pharmanutrics.be

Voordracht woensdag 17 oktober om 20 uur | Slapeloosheid en mentale spanningen op een natuurlijke manier behandelen
Schuiven naar boven