Klein geluk – mijn boek is er!

Afgelopen jaren groeide het idee om een handboek te maken met adviezen, oefeningen en tips voor mijn patiënten. Een bundel werd uiteindelijk een geïllustreerd boek.
Als het tegenzit, kan je geluk vinden in kleine dingen. Ook buiten mijn praktijk wou ik deze boodschap uitdragen. Samen met de gevatte en vrolijke meesterwerkjes van bevriend illustrator Klaas Verplancke, leek het me een boek dat er nog niet was en ik moest maken. Ik trok mijn stoute schoenen aan, klopte bij uitgeverijen aan en vond bij Borgerhoff & Lamberigts de ideale partner.

Half augustus 2019 komt het boek uit. Ik hoop dat alle lezers er hun klein geluk mee vinden.

Meer info over het boek en de mogelijkheid om het online te kopen, vind je hier.

De filmpjes op youtube verduidelijken de oefeningen uit hoofdstuk 1, 2 en 10.

Klein geluk – mijn boek is er!
Schuiven naar boven