Groepsaanbod

Groepssessies

Veel mensen hebben schrik voor letsels en sporten of bewegen daarom liever niet in grote massa. Sommige hebben te veel angst om zich in grote groep te begeven of zijn bang het niveau niet aan te kunnen. Deze kleinschalige groepssessies in een rustig, groen kader en onder therapeutische begeleiding, kunnen een oplossing zijn.

Bewegen

HIIT

Intensieve intervaltraining ter bevordering van conditie, kracht en coördinatie. 
Dinsdag: 18u30 – 19u
Zaterdag: 10u30 – 11u
(50 euro / 10 beurten)

CORE STABILITY

Nek-, romp- en rugschool op kleine schaal, bestaande uit een mix van krachttraining, uithouding en stretching.
Dinsdag: 19u – 19u45
Zaterdag: 9u45 – 10u30
(90 euro / 10 beurten)

Loslaten

We leren op welke manier we er zelf voor kunnen zorgen dat we minder mentale en lichamelijke spanningen opbouwen gedurende de dag. Aan de hand van oefeningen en tips gaan we op zoek hoe we leren afgrenzen en ons beter kunnen afschermen van prikkels uit de omgeving. We leren hoe we ons perfectionisme en onze controledrang een beetje opzij kunnen schuiven en zo in staat zijn terug meer te genieten.
Dinsdag: 20u – 21u
(120 euro / 10 beurten)

Verbinden

We leren terug voelen en luisteren naar de noden van ons eigen lichaam. Vanuit het verbeterde contact met onszelf, gaan we de verbinding aan met de aarde onder onze voeten en het groen rondom ons. We proberen op die manier meer te vertrouwen op onze eigen intuïtie en onze zelfkennis om zo terug sterker in de schoenen te staan.
Zaterdag: 8u30 – 9u30
(120 euro / 10 beurten)


Aanvraagformulier groepssesies

  Teambuilding

  In kleine groepjes (8 à 10) verkennen we eerst de persoonlijke noden. Na een (letterlijk en figuurlijk) adempauze in het bos, verbinden we onze individuele behoeften met die van de anderen. Aan de hand van oefeningen waar samenwerking, communicatie en vertrouwen centraal staan, brengen we de individuele kwaliteiten naar boven die bijdragen tot de sterkte van de groep.

  Bij interesse kan het aanvraagformulier ingediend worden. Concrete inhoud en vorm van de teambuilding wordt na gemeenschappelijk overleg bepaald.


  Aanvraagformulier teambuilding

   Schuiven naar boven