CORONA BERICHT

Lieve mensen

Gezien ik als kinesitherapeut enkel mensen mag ontvangen die te kampen hebben met (zware) ademhalingsproblemen, ben ik genoodzaakt de andere behandelingen voor onbeperkte tijd stop te zetten. En jawel, ik doe mijn best me wat verder te verdiepen in de digitale wereld…

Ik probeer jullie via dit kanaal af en toe tips of oefeningen mee te geven in de hoop jullie fysieke / psychische klachten onder controle te houden komende periode…  Deze adviezen zijn van diverse aard, pik eruit wat voor jou persoonlijk relevant kan zijn.

Ik verwijs af en toe naar een pagina uit mijn boek ‘Klein geluk’.  Voor wie het boek niet heeft, geen paniek.  De filmpjes met oefeningen zijn ook op deze site beschikbaar.

Indien er vragen zijn, aarzel niet om mij telefonisch of per mail te contacteren (via contactformulier op deze website).

Jullie vernemen ook via dit kanaal wanneer de therapie kan hervat worden en op welke manier jullie een nieuwe afspraak kunnen maken.  Ik wens jou en je dierbaren veel goede moed komende periode.

Hannelore

CORONA BERICHT
Schuiven naar boven